verkoop stylistes gezocht! - By Lif
8154
post-template-default,single,single-post,postid-8154,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Blog

verkoop stylistes gezocht!

  |   nieuws

Als verkoop styliste heb je een superleuke parttime baan waarin jij  je verkoop talent en je gevoel voor fashion uitstekend kunt gebruiken! Je werk is afwisselend, veelzijdig en gezellig. Jij organiseert een pop-up store op locatie en presenteert onze steeds wisselende collectie met dames kleding en accessoires .

Bij ons bepaal je zelf de invulling van je agenda en hoe vaak je per week of maand een avond beschikbaar wilt zijn. De pop-ups zijn altijd in jouw eigen regio (tenzij je het zelf niet erg vindt wat verder te rijden). Je verdiensten zijn  evenredig aan je inzet en omzet. Jouw investering? € 0,-!

Heb jij een groot netwerk waar je de pop-up stores kunt organiseren? In het bezit van eigen vervoer en gek op fashion? Hou je daarnaast van adviseren en organiseren? Communicatief vaardig en representatief? dan zoeken wij jou om ons team te komen versterken!
Stuur een mail naar info@by-lif.com en wij vertellen je alles over deze te gekke baan!