Over ons - By Lif
7177
page-template-default,page,page-id-7177,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 
OVER ONS

Iedere twee weken koopt By-Lif een nieuwe collectie, zodat je steeds nieuwe items kunt shoppen! Onze selectie bestaat o.a. uit: tops, tuniekjes, vesten, jurken, broeken, armbanden, kettingen, oorbellen, sjaals en tassen. Via deze webshop is een deel van onze collectie te bestellen. Middels een persoonlijke afspraak in ons fashionatelier of een shopmoment bij jou thuis tonen wij graag de gehele collectie

Het aanbod van by-LIF is erg gewild. Zie jij op de website of via facebook een kledingstuk dat je graag zou willen hebben? Dan raden we je aan om niet te lang te wachten; het zou zo jammer zijn als het straks is uitverkocht!

Naast losse kleiding en accessoires kun je bij ons ook terecht voor een complete look. Zorgvuldig selecteren wij een mooi basisstuk en combineren dit met trends van het seizoen. Uiteraard maken wij de look af met sieraden, sjaals of een tas. Zo hoef je nooit meer na te denken hoe je items moet combineren!

Wij wensen je veel plezier met shoppen!

EVEN VOORSTELLEN!

Ik ben Karin Bruijnincx, getrouwd en moeder van een zoon en twee dochtertjes. Ik heb een fantastische baan in de culturele sector waarin ik commercieel en creatief te werk kan gaan. Contact met mensen, plannen en organiseren, samenwerken, met als doel een tevreden gast! Naast mijn familie, vrienden en werk is er nog iets waar mijn hart sneller van gaat kloppen. MODE!

Om mijn enthousiasme en passie op anderen over te brengen heb ik in 2015 by LIF opgericht. Na anderhalf jaar in België actief te zijn geweest met ons Fashion Atelier in Kapelle, is in juli 2016 ook mijn Nederlandse bedrijf van start gegaan! Op zoek gaan naar mooie kledingstukken, vrouwen adviseren of gewoon heerlijke ongedwongen shopavondjes; iedere keer weer geniet ik ontzettend!

Inmiddels zijn wij zo gegroeid, dat ons team is meegegroeid. Wij zijn nu met 4 geweldige meiden.

Lifestyle
90%
Interior
80%
Fashion
90%